loader

FANOC diciembre 11, 2015

Ens plau comunicar-vos que avui hem tancat un acord de col.laboració amb la FANOC, la Associació de Families Nombroses de Catalunya, per tal d’oferir als seus membres, una tarifa particular per a ells, així com alguns altres aventatges.  

Promoció ORTODONCIA octubre 8, 2015

  Fins als proper 30/11/2015, el teu tractament d’ortodoncia et pot sortir gratis.   Per cada persona que vingui de part teva a fer una consulta relacionada amb ortodoncia, i que finalment es faci el tractament amb nosaltres, et regalarem una revisió mesual del teu tractament. A més persones, mes revisión gratuites….. I si aconsegueixes tantes persones com revisions tingui el teu tractament,…. NO PAGARAS CAP!!!!!   Aquesta promoció no es acomulable a altres, i és vàlida, tant per als…

Tornada al Cole septiembre 8, 2015

Ja hem començat la campanya «Tornada al Cole», pensada per als més petits, per reforçar els correctes hàbits d’higiene dental. Recordeu que els socis d’ABACUS tenen una tarifa exclusiva amb importants descomptes i avantatges.

Campanya Oral-B Test Drive junio 26, 2015

Ens alegra informar-vos, que Dental Sant Andreu, juntament amb algunes de les clíniques de més prestigi de Barcelona, ha estat seleccionada per ORAL-B, com a centre adherit a la seva nova campanya TEST DRIVE.

Clínica dental Sant Andreu 2021 · Tots els drets reservats